На Волині від імені посадовців податкової служби орудують шахраї

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині від імені посадовців податкової служби орудують шахраї
image
Назар Тарадюк / 19.08.2024 / 0 Коментарів

Головне управління ДПС у Волинській області звертається до платників податків із проханням не реагувати на повідомлення у месенджерах щодо  перерахування коштів нібито за вирішення проблемних питань в органах ДПС.

Про це інформують у ГУ ДПС на Волині.

Зауважують, що це листування, зокрема повідомлення нібито від імені керівника управління податкового аудиту з пропозиціями фінансової винагороди за непроведення  перевірок, не мають жодного стосунку до діяльності органів ДПС в області.

Мета комунікації цих псевдопосадовців із бізнесом – шахраювання задля збагачення.  Варто бути обачними та врахувати, що жодного стосунку до працівників податкової служби особи, які прикриваються посадовцями ДПС і  пропонують вирішити проблемні питання,  не мають, - наголошують у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Оскільки схожі випадки неодноразово мали місце раніше, рекомендують платникам податків ігнорувати прохання псевдоподатківців.

Про факти зловживань, можливі порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua, або за номером телефону у м. Луцьку (0332)777171, ІР (033)7127.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та містити фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *