На Волині запускають платформу для діалогу влади та бізнесу

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Волині запускають платформу для діалогу влади та бізнесу
image
Назар Тарадюк / 15.10.2024 / 0 Коментарів

На Волині запускають комунікаційну платформу для діалогу влади та бізнесу, яка працюватиме при обласній державній адміністрації.

Так хочуть продовжити політику покращення економічного та інвестиційного клімату, - інформує очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

Зауважують, що мета – покращити діалог влади та суб’єктів господарювання, знати потреби та проблеми підприємців та, звичайно, допомагати у розв’язанні.

«Всі розуміють складність ситуації у країні. Водночас ми розуміємо, що саме від стабільної роботи кожного підприємства залежать надходження до місцевих бюджетів. Важливо також зберегти та створювати нові робочі місця. Тож під час таких онлайн-зустрічей підприємці матимуть можливість не лише озвучити проблеми, а й донести до керівництва краю свої пропозиції для розвитку підприємництва», - розповів Погуляйко.

Перша онлайн-зустріч відбудеться 17 жовтня на тему: «Бронювання працівників та комунікація з ГЦК та СП». Початок 14.00 год.

Приєднатися до заходу можна за попередньою реєстрацією за посиланням.

У формі обов’язково необхідно вказати:

  • підприємство, яке ви представляєте,
  • короткий зміст питання, що потребує розгляду. 

Реєстрація триватиме до 10 год. 17 жовтня. Після цього усім зареєстрованим прийде посилання на платформу ZOOМ з часом та датою проведення заходу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *