На Хмельниччині помітили російський триколор під час «хресної ходи» УПЦ МП. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На Хмельниччині помітили російський триколор під час «хресної ходи» УПЦ МП. ФОТО
image
Оля Коновалова / 22.08.2022 / 0 Коментарів

У Кам’янці-Подільському на Хмельниччині під час хресної ходи до Почаївської Лаври у вірян так званої УПЦ Московського патріархату (рпц в Україні), помітили стилізований російський триколор.

На це звернув увагу народний депутат Володимир Ар’єв.

«Стилізований триколор 19 серпня на Хмельниччині. Думаєте неможливо? Подивіться на фото. Це «крьостний ход» російської церкви в центрі Кам’янця-Подільського і його учасники несуть якусь палицю зі стрічками в кольорах українського прапора і рашистського триколора поруч!

Сам не вірив, що таке можливо і перепитав кам’янчан. Кажуть, що правда. Мало того, в цьому натовпі під виглядом «паломників» йшли молодики спортивного вигляду. Хтось дасть гарантії, що це не диверсанти, яких раніше було повно під прикриттям московського патріархату?», – написав Ар’єв.

«А що місцева влада і правоохоронці? А нічого. Голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій мовчить, мер Кам‘янця-Подільського Михайло Посітко не зупинив цей промосковський шабаш, керівництво Служби безпеки України і поліція просто спостерігали за цим. То у нас воєнний стан чи ні? СБУ, чому московський патріархат може вільно проводити заборонені законом масові заходи в центрі України? Розберетесь із цим?», – наголосив нардеп.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *