На «Ягодині» після перебоїв з електропостачанням перестала працювати е-черга

  • Головна
  • НОВИНИ
  • На «Ягодині» після перебоїв з електропостачанням перестала працювати е-черга
image
Іра Поліщук / 18.12.2022 / 0 Коментарів

В пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ»16 грудня, після тривалих перебоїв з електропостачанням, виникли проблеми з роботою серверів проєкту електронної черги перетину кордону.

 З ладу поступово вийшло і основне і дублююче обладнання. Тому припинився доступ на сайт echerha.gov.ua та інші, пов’язані сервіси.

Про це повідомили в Укртрансбезпеці.

Від ночі 17 грудня команда Укртрансбезпеки, яка перебуває біля пункту пропуску «Ягодин - Дорогуськ», допомагає перевізникам визначити своє місце у черзі за інформацію, яка була скопійована на альтернативні носії. Наразі здійснюється пропуск вантажівок, які записувались в електронну чергу 13 грудня.

Водії, які записувалися в чергу у вівторок 13 грудня, можуть вирушати до терміналу біля кордону, де працівники Укртрансбезпеки скоординують їхні подальші дії.

У цей час пропуск вантажних транспортних засобів в пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ» продовжується.

Наразі в електронній черзі записано транспортних засобів, на перетин кордону яким потрібно близько 2 діб.

Працівники Укртрансбезпеки координують усі процеси, які стосуються просування черги на місці біля пункту пропуску «Ягодин – Дорогуськ».

Нагадаємо, Є-черга для перевізників та водіїв-експортерів тепер обов’язкова в пункті пропуску «Ягодин», що на кордоні з Польщею.

Про відновлення роботи сайту echerha.gov.ua завчасно повідомлять.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *