Надійний захисник волинян: Юрій Погуляйко став героєм картини

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Надійний захисник волинян: Юрій Погуляйко став героєм картини
image
Наш Інсайдер / 24.07.2023 / 0 Коментарів

Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко  став героєм картини художниці Ірини Чекус.

На полотні він зображений на фоні кордону України, адже  високопосадовець, як зазначила в коментарі мисткиня, асоціюється в багатьох волинян саме з охороною і безпекою кордону на Волині.

"З перших днів повномасштабного вторгнення росіян ми стежимо за соцмережами Юрія Погуляйка і обласної адміністрації, бо саме тут публікували найоперативніші новини про ситуацію на межі з білоруссю", - додає вона.

За словами Ірини Чекус, високопосадовець оперативно інформував про стан справ на кордоні та робив все для того, щоб кордон був міцним і надійним. Це заспокоювало людей, адже очікувалося вторгення і з боку білорусі. На щастя, цього не сталося.

"Голова ОВА постійно інспектував кордон і звітував перед нами про те, як область готується до оборони. І для мене він набув образу захисника та оберегу нашого спокою. Він не боявся, не відсиджувався в теплому кабінеті, а був там де небезпека, там де ворог був на відстані ста, а може і менше метрів. Тому я намалювала його на фоні кордону і захисних споруд", - пояснює Ірина Чекус.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *