Нагадування про податки: у Луцьку хочуть витратити 3 млн на конверти

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Нагадування про податки: у Луцьку хочуть витратити 3 млн на конверти
image
Назар Тарадюк / 21.02.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку на конверти й марки для податкової планують витратити 3 мільйони гривень, аби та надсилала платникам податків нагадування.

Відповідне рішення ухвалили під час сесії міської ради 21 лютого, - пише ІА «Конкурент».

«Головною метою програми є створення сприятливих умов платникам податків для виконання ними конституційного обов’язку на належному рівні з метою своєчасного та повного наповнення бюджетів, усунення причин та умов вчинення порушень податкового законодавства, а також налагодження дієвої співпраці органів державної податкової служби та місцевих органів виконавчої влади», – йдеться у пояснювальній записці.

Додають, що одними з основних бюджетоформуючих податкових платежів є плата за землю та податок на нерухоме майно. У 2023 році для платників земельного податку сформували 18 147 податкових повідомлень-рішень. Вдвічі більше таких повідомлень сформували для платників податку на нерухоме майно – 36 346 податкових повідомлень-рішень.

У 2024 році податківці очікують збільшення кількості податкових повідомлень. Саме для вручення платникам вищевказаних рішень необхідна значна сума коштів для придбання конвертів, поштових марок і паперу. Тому на це й планують витратити 3 млн гривень цього року.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *