Найсвіжіша інформація про електропостачання на Волині: дані на 18:00

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Найсвіжіша інформація про електропостачання на Волині: дані на 18:00
image
Віктор Гордійчук / 25.11.2022 / 0 Коментарів

Волиньобленерго опублікувало інформацію щодо ситуації із електропостачанням Волині станом на 18:00 сьогодні, 25 листопада.

Про це енергетики повідомили у фейсбуці.

Залишається актуальною проблема відсутності достатньої генерації з теплових та атомних електростанцій для видачі потужності через підстанції НЕК «Укренерго».

Загалом по області, як і по всій Україні гострий дефіцит потужності.

Подача напруги усім споживачам Волині здійснюється за технічної моживості погодинно та почергово по 3-4 години.

Ситуація динамічна - графіки наразі не діють, у разі зменшення дефіциту потужності в об‘єднаній енергосистемі напруга для споживачів буде подаватись на довший період часу.

Погода не сприяє. Через налипання мокрого снігу та поривів вітру місцями обриви ліній електропередачі, що ускладнює ситуацію із забезпеченням електропостачання споживачів. Служби «Волиньобленерго» працюють в посиленому режимі для ліквідації наслідків негоди.

Здійснюється максимальне забезпечення електропостачанням усіх важливих об’єктів критичної інфраструктури (лікарні, військові об’єкти, КНС, водозабори, районні котельні, базові вишки з’язку).

«Слідкуйте за оновленнями - уся актуальна та доступна інформація оперативно публікується на офіційному веб-сайті компанії energy.volyn.ua та фейсбук», - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *