Наркотики на мільйон гривень: на Волині викрили злочинне угруповання

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Наркотики на мільйон гривень: на Волині викрили злочинне угруповання
image
Назар Тарадюк / 15.02.2024 / 0 Коментарів

Раніше судимий 48-річний ковельчанин організував «бізнес» та залучив шістьох спільників з числа раніше судимих та тих, хто відбуває покарання.

Правоохоронці затримали організатора та його спільників, які спеціалізувалися на розповсюдженні особливо небезпечних наркотиків, - інформує поліція Волині.

Спеціалізувалась група на продажі канабісу, амфетаміну, субутексу та солей «Альфа-PVP».

Частину наркотиків організатор замовляв у постачальників, а наприклад канабіс, мав вирощувати його 43-річний спільник. Фігурант за допомогою «кустарного обладнання» – засобами підігріву, освітлення, провітрювання та підживлення ґрунту налагодив поетапний процес незаконного посіву, вирощування та збору рослин «коноплі» та подальшого виготовлення особливо небезпечного наркотичного засобу «канабісу».

Інший учасник злочинної групи працюючи таксистом здійснював доставку наркотиків клієнтам. Частина заборонених речовин реалізовувалась на території виправної колонії силами двох осіб, які відбувають покарання.

13 лютого оперативники спільно з колегами-правоохоронцями припинили протиправну діяльність фігурантів. Організатора та так званого “таксиста” затримали під час перевезення наркотиків з м. Івано-Франківськ до Волинської області з метою спроби збуту великої партії психотропу «субутекс». У ході обшуку автомобіля вилучили 100 блістерів з наркотичним засобом та 20 тисяч гривень.

Загалом у ході слідчих заходів вилучили наркотичних засобів загальною вартістю майже 1 млн грн, чорнові записи та два автомобілі якими перевозились наркотики.

Наразі затримали організатора та трьох спільників. Усім фігурантам справи - сімом особам - повідомлять про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Слідство триває.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *