Назар Романюк: Обличчя військових рятуватиме суперхірург з США

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Назар Романюк: Обличчя військових рятуватиме суперхірург з США
image
Наш Інсайдер / 30.11.2023 / 0 Коментарів

Назар Романюк, волинський волонтер, зустрівся з доктором медичних наук, пластичним та реконструктивним хірургом обличчя з Нью-Йорка Шерардом А. Татумом в межах проєкту "Спектрум".

Зокрема, в межах зустрічі вдалося домовитися про приїзд лікарів з США в Україну для проведення низки операцій, які отримали щелепно-лицові поранення під час захисту нашої країни від росіян.

"Цей важливий проєкт став можливим завдяки співпраці волонтерів та небайдужих активістів, а також громадян США, які щиро співпереживають українському народу та готові допомогти нам у цей нелегкий час", - зауважив Назар Романюк.

Додамо, що пан Шерард А. Татум очолює Американську академію пластичної та реконструктивної хірургії обличчя (AAFPRS).

Доктор Татум отримав медичний ступінь в Університеті Південної Флориди та пройшов післядипломну підготовку із загальної хірургії та отоларингології в медичній школі Східної Вірджинії; черепно-щелепно-лицьова хірургія в Університеті Еппендорф, Гамбург, Німеччина; пластичної та реконструктивної хірургії обличчя в Каліфорнійському медичному центрі Девіса.

Протягом останніх 30 років він був професором отоларингології та педіатрії в університеті штату Сіракузи. Він також є директором лицьової пластичної та реконструктивної хірургії; Медичний директор Центру розщелин та черепно-лицевої тканини; співдиректор стипендії Краніомаксилофаціальної хірургії; і науковий рецензент Інституційної ревізійної ради.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *