Назар Романюк: Для зменшення вартості проїзду потрібна оптимізація графіків і маршрутів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Назар Романюк: Для зменшення вартості проїзду потрібна оптимізація графіків і маршрутів
image
Наш Інсайдер / 19.09.2022 / 1 Коментарів

Для зміни графіків, оптимізації маршрутів, виявлення невиконання рейсів волинян закликають звертатися до голів територіальних громад з відповідною інформацією.

За словами начальника відділу транспорту Волинської ОВА Назара Романюка, обласній владі важливо почути думку громадян щодо якості перевезень пасажирів у регіоні.

«Щодня ми аналізуємо роботу перевізників, але не можемо власними силами охопити всю область, тому й закликаємо громадян допомогти. А саме – збирати пропозиції та передавати їх головам громад», - пояснив він.

Посадовець каже, що за час повномасштабного вторгнення росії багато автобусів перевізників віддали волонтерам або військовим для допомоги Збройним силам України. Тому сітка графіків та маршрутів потребує перегляду, аби задовільнити потреби волинян.

«В першу чергу йдеться про комфортний доїзд в міжмісті та передмістях. Наприклад, якщо раніше автобуси їздили 5 разів на день, то можливо буде достатньо 3 разів для комфорту місцевих мешканців.

Багато маршрутів вже змінено, але нові реалії ставлять перед нами нові виклики. Тому максимально будемо прислухатися до пасажирів, але підходити до вирішення проблем будемо раціонально. Адже краще, щоб було менше рейсів, ніж їх взагалі не буде», - додав Назар Романюк.

Тож він закликав громадян передавати пропозиції щодо графіків та маршрутів головам громад, а ті вже комунікуватимуть з відділом транспорту.

Коментарі (1):

  1. О Боже 😂😂😂😂

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *