Як Вахович прокоментувала сумнівні програми підвищення кваліфікації

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Як Вахович прокоментувала сумнівні програми підвищення кваліфікації
image
Назар Тарадюк / 12.02.2024 / 0 Коментарів

Ректорка Луцького НТУ Ірина Вахович прокоментувала рейтинг найкращих очільників закладів вищої освіти, у якому вона посіла друге місце.

Про це йдеться в інтерв’ю для ІА «Волинські новини».

«Торік ви потрапили до світового рейтингу найкращих очільників закладів вищої освіти, посівши друге місце серед українських ректорів. Нещодавно «Сила правди» опублікувала розслідування про сумнівні програми підвищення кваліфікації викладачами університетів. Фактично у цьому розслідуванні йдеться про те, що ви стали другою у вище вказаному рейтингу завдяки тому, що чимало викладачів ЛНТУ пройшли ці програми підвищення кваліфікації, підписку на які потрібно купувати. Як ви можете це прокоментувати?» - запитав журналіст.

Вахович відповіла, що вона «не купувала, не купую, і не буду купувати ні місць у рейтингах, ні звань, ні ступенів, ні нагород».

«А щодо цього рейтингу, то для мене це було здивуванням, як і для інших. Не цікавилась навіть джерелом походження цих рейтингів, як і не можу себе змусити читати згадане вами видання. Особисто я підвищую кваліфікацію виключно у державних або сертифікованих структурах і агентствах», - зазначила ректорка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *