Не може самостійно навіть жувати: просять допомогти маленькому Павлику

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Не може самостійно навіть жувати: просять допомогти маленькому Павлику
image
Назар Тарадюк / 16.04.2024 / 0 Коментарів

Хлопчик Павло з села Кричевичі, що на Волині, потребує допомоги та підтримки небайдужих. У дитини подвійна геміплегія та спастичний тетрапарез, тобто обтяжена форма дитячого церебрального паралічу.

Через це він не може самостійно ходити, гратись, обслуговувати себе та навіть жувати і говорити. Проживає він з мамою, яка, після розлучення з чоловіком, виховує його сама.

Сім’я потребує вертикалізатор, за допомогою якого Павлик зміг би самостійно зробити хоча б кілька кроків, адже він не може нічого робити без маминої підтримки.

“Павлику 5 років і 9 місяців. Він дуже веселий та любить гостей. Коли виходимо на двір і він бачить сусідських дітей, то аж пищить від радості. Сказати нічого не може, але навчився очима все показувати. Отак візьмеш його під руки і він показує куди вести — до ліжка чи на кухню. Ходити може теж тільки з моєю допомогою”, - розповіла мама хлопчика пані Оксана.

Зараз хлопчик потребує додаткового обстеження, через що сім’я потребує фінансової підтримки.

“Нещодавно ми консультувались з нейрохірургом Михайлом Ловгою і він сказав зробити Павлику МРТ. За результатами цього обстеження буде зрозуміло, чи можна Павлика оперувати. Коштів на МРТ у нас немає, тож просимо усіх небайдужих відгукнутися. Від цього залежить чи не втратимо ми шанс покращити життя нашому хлопчику”.

Зв’язатись з мамою та допомогти родині можна за наступними реквізитами:

Номер картки 4441111141662084

Тел: 0668485518, 0979006651 Якимова Оксана Володимирівна (мама).

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *