Не працював більше 20 років. У Луцьку відновлять фонтан на Київському майдані

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Не працював більше 20 років. У Луцьку відновлять фонтан на Київському майдані
image
/ 17.07.2021 / 0 Коментарів

КП «Луцькводоканал» спільно з Луцькою міською радою створили положення про «Фонд капітального ремонту партерного фонтану на Київському майдані в Луцьку».

У планахорганізація конкурсу на визначення кращого проєкту реконструкції, - повідомляє Луцька міська рада на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Партерний фонтан біля Волинської ОДА пропрацював недовго у 90-х роках минулого століття. Однак і досі стан фонтану дозволяє говорити про його відновлення, адже проєкт і саме оформлення водограю могли б стати не тільки привабливою, але і корисною локацієюв спеку струмені води забезпечують свіжість і зрошування повітря.

Наразі як чаші для води, так і частково підземний машинний зал збереглися у стані, який можна відновити. Аби через плин часу не втратити доволі цікавий обєкт, що може значно поліпшити загальний вигляд і стан Київського майдану, заплановано проведення конкурсу на визначення кращої концепції для оновлення та реконструкції обєкту.

На сьогодні КП «Луцькводоканал» створив інвестиційний проєкт «Фонд капітального ремонту партерного фонтану на Київському майдані в місті Луцьку». Також формується комісія, що займатиметься відбором проєктів реконструкції шляхом проведення конкурсу. В концепцію реконструкції фонтану обовязково входитимуть дизайн-проєкт, візуалізація, технічне завдання на проєктування і примірний кошторис. Після визначення переможця проєкту реконструкції буде оголошено тендер, визначено підрядника та період виконання робіт. Наразі тривають підготовчі, процедурні та організаційні роботи. Про початок проведення конкурсу буде повідомлено на сайті КП «Луцькводоканал». Також згодом можна буде ознайомитися з нормами та положеннями про Фонд та умови конкурсу.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *