Недопад звільнив радника, який втрапив у скандал з відпочинком у Туреччині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Недопад звільнив радника, який втрапив у скандал з відпочинком у Туреччині
image
Оля Коновалова / 06.10.2022 / 0 Коментарів

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад звільнив свого радника Олександра Кулакова, який втрапив у скандал через відпочинок у Туреччині.

Про це Григорій Недопад написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Шановна громадо, вважаю за обов’язок прояснити ситуацію із закордонним вояжем мого позаштатного радника Олександра Кулакова, яка викликала справедливу критику активної спільноти.

Я не уповноважував його на цю поїздку і про його перебування в Туреччині, як і усі ви, дізнався із соціальних мереж. Враховуючи цю обставину, а також суспільний резонанс, 5 жовтня мною підписано розпорядження про позбавлення Олександра Кулакова повноважень громадського радника з питань гуманітарної допомоги.

Хочу зауважити, що цей позаштатний статус ґрунтувався на добровільних засадах і не передбачав оплати. Заради справедливості зазначу, що делеговані мною Олександру Кулакову доручення із залучення міжнародної допомоги були результативними: Волинь отримала і спрямувала на передову, прифронтові території, шпиталі та для потреб вимушених переселенців сотні тонн різноманітних гуманітарних вантажів.

Проте, попередні заслуги не повинні бути амністією для прикриття сумнівних вчинків», - написав Недопад.

Нагадаємо, що світлини з відпочинку в Туреччині директора КЗ «Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Олександра Кулакова сколихнули мережу, позаяк виїзд за кордон чоловіків призовного віку заборонений.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *