Неповнолітня волинянка через переписку виманила в хлопця 60 500 грн

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Неповнолітня волинянка через переписку виманила в хлопця 60 500 грн
image
Назар Тарадюк / 06.07.2023 / 0 Коментарів

У Володимирі судили неповнолітню дівчину, яка виманила з хлопця через спілкування в Instagram 60 500 грн.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Неповнолітня дівчина у змові з повнолітнім фігурантом через фейковий акаунт в Instagram неіснуючої дівчини почала спілкуватися з потерпілим, якому ввійшла в довіру.

Дівчина розповіла, що має проблеми з погашенням боргу, на що той віддав їй 800 грн. Гроші він передавав на зупинці громадського транспорту у Володимирі.

За кілька днів неповнолітня розповіла потерпілому, що їх спільна знайома має підозру на Covid, тому їй необхідні 1400 грн для здачі тесту. Хлопець знову віддав шахрайці гроші.

Опісля дівчина повідомила, що знайома все ж захворіла й на лікування потрібно 2300 грн, які він їй віддав. Далі на «лікування» потрібно було ще 3000 грн, які потерпілий віддав. А потім дав повторно 3000 грн.

Неповнолітня повідомила, що в легенях знайомої набирається вода й останню потрібно підключити до апарату та для цього потрібні значні кошти – 5000 грн. Хлопець знову не відмовив.

Наступного дня він віддав ще 7000 грн.

За кілька днів шахрайка повідомила хлопцю, що в їхньої знайомої померла матір, сама дівчина – в комі, і їй знову потрібні кошти на лікування – 9000 грн. Потерпілий знову особисто передав ці гроші.

Аби отримати 70 000 грн, злочинниця вигадала, що у знайомої проблеми з серцем, і їй необхідно робити операцію, проте змогла отримати від потерпілого 19000 грн, а за кілька днів він передав ще 15 000 грн, бо в знайомої лікарі виявили цукровий діабет, і їй необхідні гроші на інсулін.

Отож, суд визнав неповнолітню винною та оштрафував її на 5100 грн. А позов на відшкодування грошей, який подав потерпілий, залишили без розгляду.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *