Невідомі ломилися в квартиру журналіста-розслідувача Ніколова

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Невідомі ломилися в квартиру журналіста-розслідувача Ніколова
image
Іра Поліщук / 15.01.2024 / 0 Коментарів

Невідомі чоловіки ломились у двері, кричали, відправляли журналіста й співзасновника «Наші гроші» Юрія Ніколова служити на фронті та обклеїли двері папірцями.

Оскільки самого журналіста не було вдома, то від таких "гостей" найбільше натерпілась його матір, - інформують у Русі "Чесно".

За словами Ніколова, 14 січня йому і його сусідам «влаштували скандал». Невідомі люди ломилися у двері, кричали, щоб журналіст «йшов служити» та обклеїли двері папірцями.

«Мене не було вдома, ходив до друга дивитись фінал турніру по снукеру ... Тому ці уроди лише налякали мою стареньку маму, що після онкології живе зі мною, бо більше ні з ким — другий син в Авдіївці, дорослий онук — на Куп’янському напрямку», — написав Ніколов.

"Через 15 хвилин випустили на одній з російськомовних придворних телеграм-помийок «Карточний офис» ось цей пост, що на скріні. Я навіть не знаю якому дегенерату прийшла в голову така ідея по залякуванню журналіста. Рік тому Резніков просив СБУ відкрити справу по підриву обороноздатності за мою статтю по корупції на військових закупівлях. Але у всіх інтерв’ю всередині України і закордонним ЗМІ я постійно говорив, що під час вторгнення це був єдиний випадок тиску. Що це в Роіссі валять не корупціонерів, а викривачів. А Україна ж не Роісся. Тому зрештою Резнікова звільнили, а мене не посадили", - написав Ніколов.

У дописі зауважують, що Рух "ЧЕСНО" вважає будь-які спроби залякування або тиску на журналістів чи громадський сектор неприпустимими для демократичного суспільства.

"Якщо за "вечірнім візитом" дійсно стоїть хтось з корупціонерів, яких викрив Юрій Ніколов, то це не робить честі українській владі", - йдеться в повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *