Невідомий «замінував» школи в різних містах України та Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Невідомий «замінував» школи в різних містах України та Луцьку
image
Оля Коновалова / 25.12.2021 / 0 Коментарів

Одразу дві луцькі школи отримали повідомлення про замінування навчальних закладів. Йдеться про школи №12 та №25. Інцидент трапився в п'ятницю, 24 грудня. У поліції Інсайдер Медіа цю інформацію підтвердили.

Водночас вчора були повідомлення з різних міст України про замінування.

Зокрема у Житомирі евакуювали учнів та працівників одразу трьох шкіл.

«На електронну пошту підрозділів поліції надійшло повідомлення про можливу загрозу безпеці у навчальних закладах. У повідомленні перелічені їх номери, але не вказано місто розташування. Тому на даний час поліцейські перевіряють навчальні заклади з вказаними номерами в обласному центрі. Проведено евакуацію дітей, педагогічного складу та працівників навчальних закладів», - зазначила речниця ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

Подібні повідомлення отримали і в місті Вінниця.

Зазначено, що повідомлення надійшло о 16:30 на електронну пошту Нацполіції. Загалом правоохоронці перевіряють у Вінниці три школи, номери яких є списку можливих замінованих навчальних закладів. Станом на 17:33 уже перевірили дві школи.

Днями раніше евакуювали більше тисячі учнів та працівників однієї зі шкіл Львова.

Спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні обстежили приміщення навчального закладу та прилеглу територію, проте жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *