Нова церква УПЦ МП у Луцьку: священник накинувся на журналістів. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Нова церква УПЦ МП у Луцьку: священник накинувся на журналістів. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 20.12.2022 / 0 Коментарів

Нещодавно у Луцьку освятили новий храм Української православної церкви московського патріархату. Ця новина одразу викликала шалений резонанс серед лучан.  

Журналісти телеканалу вирішили завітати до нової церкви і поспілкуватися з настоятелем. Однак, зустріли агресію, - пише Конкурент.

Місце розташування самого храму в районі ЛПЗ, втім знайти цю «святиню божу» не так то й просто. А потрапити до храму і взагалі майже нереально, адже сама церква знаходиться за «сімома замками».

«Привітно» журналістів зустрів Владислав Галайчук, той самий настоятель московського храму. Саме його можна побачити на світлинах, які поширили у Волинській єпархії УПЦ МП. До слова, це той самий священник, який служив у сумнівному храмі, який роками існував на Шота Руставелі.

Вхід до церкви замкнено – для надійності все замотали грубим металевим ланцюгом. З першого погляду і не зрозумієш, що тут насправді дім божий. Втім над дверима бачимо – ікона того самого преподобного Серафима Саровського, російського подвижника з-поміж прославлених російською церквою, одного з найшанованіших святих у Росії. 

Місцеві жителі від такого сусідства не в захваті.

Детальніше – дивіться у сюжеті:

Читайте також: У намісника Низькиницького монастиря Вікентія – російське громадянство, – ЗМІ

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *