Нововолинськ заплатить 600 тис. за доставку автобусів з Мілану

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Нововолинськ заплатить 600 тис. за доставку автобусів з Мілану
image
Еля Коротинська / 19.04.2024 / 5 Коментарів

Влада Нововолинська витратить майже 600 тисяч гривень на доставку гуманітарних автобусів з Мілану. Відповідний тендер на закупівлю транспортних послуг розміщений на майданчику ProZorro.

Зокрема, виконавчий комітет Нововолинської міської ради оголосив закупівлю транспортно-експедиторських послуг щодо доставки гуманітарної допомоги на суму 650 000 грн. Мова йде про 4 автобуси марки IRISBUS, що були у використанні.

 Їх необхідно доставити від муніципалітету м. Мілан Італія, своїм ходом, до м. Нововолинськ.

На участь у процедурі закупівлі зголосилось 3 учасники:

Перемогу здобув ФОП Сахарчук В.В., який запропонував найнижчу ціну за свої послуги – 589 500 грн. Наразі триває кваліфікація переможця та очікується рішення про підписання договору. Переможець торгів має доставити усі 4 автобуси до міста Нововолинськ вже до 1 липня 2024 року.

Виконавець має залучити водіїв відповідної категорії зі спеціальними допусками згідно з правилами та вимогами ЄС. 

Журналісти видання «Insider Media» поцікавились у фахівців з перевезень, скільки коштуватимуть такі послуги, якщо їх замовить фізична особа або фірма, а не орган державної влади, який оплачує ці послуги з бюджету. Таким чином, в туристичному агентстві, яке постійно возить до Італії групи людей на екскурсії та у транспортно-логістичній кампанії, яка займається міжнародними вантажними перевезеннями та доставкою великогабаритних автомобілів і автобусів в Україну нас запевнили, що ця сума завищена.

Зокрема, враховуючи витрати на пальне в розрахунку 1646 км. Відстані від Мілану до Нововолинська, проїзд платними дорогами по Європі, зарплату водія, харчування і квитки в одну сторону, то доставка 1 автобуса обійдеться від 2200 до 2700 євро.

Або ж 370 – 450 тисяч гривень максимум на 4 автобуси. І аж ніяк не 589 000 грн.

Коментарі (5):

  1. Ось так на рівному місті 139тисяч людських коштів комусь прилипне.

  2. Треба написати про корупції в відповідні органи....

  3. Ото сволота наживається на такій єрунді.Я уявляю в скількі обійшлися самі автобуси?1000євро,і я доставлю.Є категорія.

  4. В нас що,така нехватка автобусів?Мілліонне місто?

  5. Нововолинську бракує транспорту? Треба 600 000 вгатити в б/в автобуси.Це наступний скандал в місті

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *