«Обережно міни!»: волинян закликають бути обачними у прикордонних районах

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Обережно міни!»: волинян закликають бути обачними у прикордонних районах
image
Оля Коновалова / 31.08.2022 / 0 Коментарів

Аби зробити північні державні рубежі України ще захищенішими і ще неприступнішими, у прикордонних районах Волинської області силами нашої 100 окремої бригади територіальної оборони Волині облаштовано систему інженерних загороджень – зокрема, мінно-вибухових.

«Суттєво зміцнюючи захисний щит краю на випадок ймовірного сухопутного вторгнення гібридних військ рб та рф, такі загородження потребують обережного та відповідального ставлення з боку наших громадян!», - йдеться в повідомленні бригади.

Ділянки МВЗ марковані табличками «Обережно міни!». 

Максимально уважними треба бути при з’їзді на узбіччя прикордонних доріг і під час відвідування лісових масивів. Якщо діє заборона на відвідування таких масивів – її треба беззастережно додержуватися.

Під час грози виникають додаткові ризики щодо мінно-вибухових загороджень. У цьому випадку варто взагалі відмовитися від пересування дорогами у прикордонних районах.

«Після Перемоги та розмінування усіх територій ми неодмінно повернемося у наші прикордонні ліси й почуватимемося безпечно в будь-якому куточку рідної держави! Все буде Україна!», - наголошують тероборонівці.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *