Обстріли українських міст: російські льотчики усвідомили, що командування зробить «крайніми» їх

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Обстріли українських міст: російські льотчики усвідомили, що командування зробить «крайніми» їх
image
Оля Коновалова / 14.08.2022 / 0 Коментарів

Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало дані командного складу 52 важкого бомбардувального авіаційного полку (Калузька область) та 121 важкого бомбардувального авіаційного полку 22 важкої бомбардувальної авіаційної дивізії (Саратовська область).

Особовий склад цих підрозділів армії окупантів залучається до ракетних ударів з літаківТу-22М3 та Ту-160 крилатими ракетами Х-22, Х-555, Х-101 по містах та мирному населенню України. 

Українські розвідки також наголошують, що екіпажі літаків, які здійснювали пуски ракет по мирних мешканцях України, вже усвідомлюють, що керівництво російської армії надалі перекладатиме відповідальність за воєнні злочини на безпосередніх виконавців. Тому ці льотчики збирають документальні підтвердження отриманих ними наказів, які планують передати до міжнародного трибуналу над керівництвом рф, кажуть у ГУР.

«Також, окупанти з повітряно-космічних сил країни-терориста, намагаються нищити будь-які докази їхньої участі у вбивствах мирного населення України. Здійснюючи підкупи та пропонуючи хабарі окупанти намагаються прибрати відомості про себе з бойових наказів та розпоряджень», — йдеться у заяві.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *