Офіцер з Волині, який побив солдата, - під домашнім арештом за ДТП

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Офіцер з Волині, який побив солдата, - під домашнім арештом за ДТП
image
Назар Тарадюк / 19.04.2023 / 0 Коментарів

23-річного офіцера Василя Арійчука, який жорстоко побив ногами 41-річного підлеглого з 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, обвинувачують за фактом вчинення іншого злочину – смертельної ДТП у м. Володимир у лютому 2023 року.

Як повідомили у пресслужбі Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, стосовно офіцера Василя Арійчука скеровано до суду обвинувальний акт.

У рамках цього кримінального провадження до нього застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового арешту із місцем перебування у казармі, на території якої сталася подія.

Нагадаємо, у військовій частині в Володимирі у неділю, 16 квітня, офіцер жорстоко побив підлеглого. За словами родичів потерпілого, побив його старший за званням службовець за те, що той не спитав дозволу перед тим, як йти у душ. Наразі постраждалий перебуває у лікарні, в нього виявили травму голови.

Відомості в ЄРДР внесені за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України).
Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, провели допити свідків і потерпілого, вилучили речі та предмети.

Призначено низку судових експертиз, за результатами проведення яких прокурори прийматимуть законне та обґрунтоване рішення.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *