Олексій «Айтішник» служить у бригаді «богів війни»

image
Іра Поліщук / 07.08.2022 / 0 Коментарів

В мирному житті Олексій працював системним адміністратором. Тепер про цивільну роботу нагадує хіба що позивний – «Айтішник» – а також корисні знання і навички, які допомагають виконувати завдання у підрозділі зв’язку.

Служить Олексій у одній з артилерійських бригад. Каже, що коли потрапив до «богів війни», невимовно зрадів.

– Відчував неймовірну гордість, адже артилеристи – це сила, – говорить військовий. – Та й нинішній етап війни називають «війною артилерії».

Розповідаючи про свою роботу, Олексій пояснює, що має забезпечувати безперебійну роботу основного каналу комунікації між командним штабом і бійцями, які воюють на передовій. Це, звісно, не завжди просто.

– Довгі переїзди, зазвичай, нічні. Налагоджувати зв'язок необхідно попри відсутність сну й інших умов, – розповідає він. – До речі, користуючись нагодою, хотів би подякувати Ілону Маску за надійний супутниковий Інтернет-зв'язок Starlink. Це зручно, комфортно і надзвичайно важливо на фронті. Взагалі, я дуже вдячний, що світ нас підтримує. І не тільки військових, а й цивільних, забезпечуючи тих, хто змушений залишити Батьківщину, житлом, їжею, усім необхідним.

Власної родини Олексій поки що не має. Водночас зауважує, що чим довше воює, тим більше замислюється над її важливістю.

– Часто думаю тут про сім’ю, дітей, мир і любов, – каже Олексій. – Рідні люди на війні є життєвим орієнтиром і сенсом усього. От, наприклад, у сестри є двоє діток, їх спокійне дитинство є величезним стимулом щодня вставати і боротися проти ворога. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *