Пацієнтам Волинської обласної психіатричної лікарні передали продукти харчування

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Пацієнтам Волинської обласної психіатричної лікарні передали продукти харчування
image
Оля Коновалова / 26.08.2022 / 0 Коментарів

Партію продуктів харчування тривалого зберігання передали для пацієнтів Волиньскої обласної психіатричної лікарні, серед яких є і діти. Через війну заклад значно переповнений, тому потреба в харчуванні істотна.

Гуманітарну допомогу залучено завдяки американському благодійному фонду «Врятуймо українських дітей». Повідомив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Півтонний вантаж з Варшави доправили волинські волонтери, з якими постійно співпрацює обласна рада. Частину гумдопомоги благодійники адресно спрямували для Волинської обласної психлікарні, решту – доправлять на Київщину.

Серед вантажу – м’ясні та овочеві консерви, крупи і макаронні вироби, сухі сніданки, чаї та фруктові напої, а також солодощі, оскільки серед пацієнтів психіатричної установи – 30 дітей.

За словами медичної директорки лікарні Людмили Юрко, продукти – це найактуальніша зараз потреба. У закладі проходять лікування більш як півтисячі пацієнтів, серед яких чимало евакуйованих з територій активних обстрілів і зони бойових дій.

Волинська обласна рада у співпраці з благодійниками постійно забезпечуватиме потреби обласних медичних установ. Днями психлікарня отримає черговий продуктовий вантаж. Окрім того, сільгосппідприємство «Чебені» забезпечить медустанову м’ясом.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *