Палиця придбав відомий луцький ресторан?

image
Наш Інсайдер / 25.11.2021 / 0 Коментарів

Відомий луцький ресторан «Корона Вітовта» скоро повністю змінить меню та інтер'єр. Такі зміни приурочили до 25-ої річниці з дня відкриття ресторану. Над зміною концепту закладу працюватиме «пекельний шеф» Алекс Якутов і саме він повідомив про це в соцмережах.

Окрім того, у ЗМІ з'явилась інформацію про те, що заклад змінює не лише меню, а й власників.

Як стало відомо Першому з власних джерел, «Корону Вітовта» купили власники «Noble Restaurant». Нині менеджеркою «Корони Вітовта» є Ірина Маркевич, директорка «Noble Restaurant». До слова Noble Boutique Hotel належить до групи бізнесу народного депутата Палиці Ігоря Петровича.

А в недавньому інтерв'ю Першому Луцький міський голова Ігор Поліщук розповідав, що  Старе місто чекають серйозні зміни:

«Ми маємо серйозні плани на зміни в Старому місті. На Кафедральній, 4, де був гостинний двір колись, готуються робити готель. Є люди, які можуть навести порядок на Кафедральній, 13 та на Драгоманова, 15. На Плитниці,7 теж є інвестор, який готовий звести там щось пристойне. Найкраще, що, на мою думку, можна збудувати на Замковій площі, - пристойний готель. Готель з рестораном чи без нього. Замість цих жахливих гаражів. Бо наразі людям справді немає що робити в Старому місті. Наступного року ми плануємо реконструювати площу Ринок, яка перетворилася в парковку, і реконструювати вулицю Драгоманова», – розповідав мер Луцька.

Колишній власник «Корони Вітовта» ресторатор Олег Іванюк у коментарі Інсайдер Медіа зазначив:

«Мені вже 62 роки і я на пенсії, маю право».

Довідка:

Алекс Якутов - відомий український ресторатор, шеф-кухар проєкту "Пекельна кухня", амбасадор італійської школи IFSE в Україні. Отримав ресторанну премію «Пальмова гілка»: бронзову – у 2015 році, срібну – у 2016-му. У 2017 році давав звану вечерю сучасної української кухні, приурочену до Дня Незалежності України, в Раді Європи, Страсбург, Франція.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *