Параноїк лукашенко справді злякався

image
Назар Тарадюк / 20.08.2024 / 0 Коментарів

білоруський диктатор олександр лукашенко знову опинився в центрі уваги з дивними заявами про Україну та її війська. Нещодавно він оголосив, що Україна нібито накопичила війська на кордоні з білоруссю, намагаючись таким чином створити атмосферу страху і невизначеності як у своїй країні, так і за її межами. Ці заяви стали черговою спробою Лукашенка залякати співтовариство, але насправді вони свідчать лише про його зростаючу параною.

Про це інформують у Центрі національного спротиву.

Реальність полягає в тому, що сам лукашенко вже давно перебуває під величезним тиском з боку росії. кремль не тільки активно використовує білоруські ресурси для своїх військових потреб, але й фактично висмоктує з білорусі все можливе. З моменту початку війни росія вивезла з білоруської території величезну кількість техніки та боєприпасів, а зараз навіть змушує лукашенка віддавати зі складів військових частин усе, що залишилося.

Така ситуація залишає білорусь у небезпечному становищі, коли вона фактично роззброєна, а її армія може бути неготова до захисту власної країни. Усе це лише підсилює страхи лукашенка, який намагається заховати свою вразливість за голосними заявами.

Серед усього цього хаосу лукашенко намагається запевнити своїх прихильників у тому, що росія прийде йому на допомогу у випадку загрози. Однак це звучить більш ніж комічно. росія, яка зараз сама стикається з величезними викликами, не в змозі забезпечити навіть власну територіальну цілісність. Українські Збройні Сили вже контролюють частину раніше окупованих росією територій, і впоратися з цією ситуацією кремлю не вдається.

Спроби лукашенка залякати своє оточення та світ лише підтверджують його власний страх і невпевненість у майбутньому. Параноїк лукашенко дійсно злякався, і це стає все більш очевидним. Його залежність від кремля і відчайдушні намагання утримати владу лише підкреслюють хиткість його позицій у нових реаліях.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *