Переправляв ухилянтів за кордон: як відреагували у Ковельському МТМО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Переправляв ухилянтів за кордон: як відреагували у Ковельському МТМО
image
Назар Тарадюк / 10.03.2023 / 0 Коментарів

У сприянні в незаконному переправленні через кордон військовозобов'язаних з корисливих мотивів підозрюють лікаря Ковельського медичного територіального об'єднання, який також був депутатом Ковельської міської ради.

Про це розповіла Суспільному речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич.

Як повідомив у коментарі журналістам медичний директор Ковельського МТМО Валентин Вітер, наразі до юристів медичного закладу ніяких документів про те, що лікаря затримали не надходило, але про кого йде мова керівник медзакладу знає.

Називати ім'я лікаря Валентин Вітер відмовився і додав, що той не з'являється на роботі із 8 березня.

Речниця Ковельської міської ради Наталія Шепель сказала, що затриманий – депутат їхньої міської ради, прізвище не озвучила, оголошену підозру, каже, не коментують, бо він не є працівником міськради.

"Підозру лікарю-депутату повідомили 9 березня", – каже речниця обласної прокуратури Наталія Мурахевич. Також оголосили підозру двом його спільникам, який теж затримали правоохоронці.

У разі доведення вини лікарю та його спільникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років.

Раніше ми писали, що депутата Ковельської міської ради від політичної партії Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Рудя Юрія Євгеновича підозрюють у незаконному переправленні військовозобов'язаних за кордон.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *