На Волині у пожежах загинули два пенсіонера

image
Назар Тарадюк / 01.12.2022 / 0 Коментарів

В останній день осені підрозділи служби 101 області ліквідували 4 пожежі, ще один випадок пожежі зареєстровано по заяві.

Про це повідомляє управління ДСНС Волині.

Зокрема, 30 листопада ввечері виникла пожежа в житловому будинку в с. Новосілки Володимирського району. Пожежу ліквідували вогнеборці з 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Володимира та 5-ї ДПРЧ м. Нововолинська. Лихо трапилось через несправність пічного опалення, вогонь пошкодив майно, стіни, вікна та перекриття в кімнаті.

Вночі виникла пожежа в житловому будинку в с. Угриничі Камінь-Каширської громади. Лихо ліквідували рятувальники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та місцева пожежна команда с. Седлище. Вогонь пошкодив майно, перекриття і покрівлю. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі.

О 22:12 надійшло повідомлення про пожежу в с. Будище Ковельського району, де загорівся дерев’яний житловий будинок. Для ліквідації пожежі прибули вогнеборців 4 та 19 ДПРЧ м. Ковеля, провели бойове розгортання та в складі двох ланок газодимозахисної служби зайшли в задимлений будинок на пошуки господаря. Непритомного чоловіка виявили в коридорі, допомогти йому було вже неможливо. На гасіння пожежі подали два водяних стволи.

Ймовірно, причиною пожежі стало необережність під час куріння загиблого пенсіонера, 1958 р. н.

Ще один випадок пожежі зафіксовано за інформацією від поліції. Орієнтовно о 01:00 трапилась пожежа в господарській будівлі в с. Козлиничі Ковельського району. Вогнем знищено майно і стіни. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1962 р. н., пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі, причина смерті людини встановлюється.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *