Поблизу Луцька підлітки шукали закладки, щоб продавати в коледжі. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Поблизу Луцька підлітки шукали закладки, щоб продавати в коледжі. ФОТО
image
Оля Коновалова / 31.05.2021 / 0 Коментарів

28 травня в с. Княгининок о 19 годині при спільному патрулюванні активістів з Національною поліцією території виявили двох підлітків, які викопували закладку.

Про це повідомляє користувач соцмережі facebook Назар Небайдужий.

«Як виявилось пізніше вони не вживають наркотики, а перепродують їх у своєму коледжі. (Зі зрозумілих причин назву коледжу не озвучили). Тобто наркоторговці. В них є мрія. Хочуть придбати електрогітару за 50000 гривень, тому й вирішили торгувати смертю», - йдеться в дописі.

На місце події активісти викликали батьків хлопців.

Княгининок

«Реакція батьків нас здивувала. Про агресію по відношенню і до поліції і до активістів писати навіть не буду. А от коротеньке: «Синочку, любий, чи тебе ті дядьки не образили, тобі все підкинули, мовчи нічого не говори... і все в такому дусі». Тобто, в тому що витворяє їх син винні активісти, бо вони мали наглість його зустріти за викопуванням наркотиків!

Був поверхневий огляд, були слідчі та були поняті. Все згідно з чинним законодавством», - йдеться в дописі.

Княгининок

До слова, нещодавно поліція повідомляла, що чотирьом зловмисникам, які розповсюджували наркотики на території області, оголосили підозри.

Правоохоронці встановили, що злочинну діяльність особи здійснювали на території всієї області, зокрема у Княгининівській громаді та в мікрорайоні ЛПЗ у Луцьку. Усі зловмисники – мешканці Ковеля.

Зображення ілюстративне

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *