Поблизу Луцька завершується будівництво школи на 400 учнів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Поблизу Луцька завершується будівництво школи на 400 учнів
image
/ 28.05.2021 / 0 Коментарів

У селі Башлики, що поблизу Цуманя, активно ведуть роботи з благоустрою території школи, що будується. Про це повідомляє управління інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації.

Виїзну нараду провели за дорученням голови ОДА Юрія Погуляйка на території школи в с.Башлики сьогодні, 28 травня 2021 року. Зокрема, очільник області поставив завдання завершити будівництво до початку навчального року.

Зокрема, під головуванням заступника голови облдержадміністрації Ігоря Чуліпи за участі представників підрядної організації, голови територіальної громади, керівництва школи обговорили питання наповнення школи, закупівлі обладнання та забезпечення інклюзивності.

1

Потужність навчального закладу – майже 400 учнвіських місць.

Загальна площа освітнього закладу 8105 м². Кошторисна вартість – майже 114 мільйонів гривень. Школу розпочали будувати «з нуля» ще у 2018 році.

До слова, нова простора школа «з нуля» будується у селі Башлики Луцького району в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». Для цього з державного бюджету цьогоріч у Волинську область спрямували майже 49 мільйонів гривень.

На сьогодні там активно тривають роботи з благоустрою території школи та утеплення фасаду спортивного залу. Щодо внутрішніх робіт, то завершують укладання підлоги на третьому поверсі та шпаклювання стін у спортлазі.

2

3

 

664

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *