Поліція на Волині провела для студентів психологічні навчання. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Поліція на Волині провела для студентів психологічні навчання. ФОТО
image
Віктор Гордійчук / 09.12.2022 / 0 Коментарів

Поліцейські Волині долучилися до заходу, приуроченому Міжнародному дню захисту прав людини.

Захід відбувся за сприяння та організації співробітників Волинського Національного університету імені Лесі Українки, повідомляє сектор комунікації ГУНП.

Напередодні Міжнародного дня захисту прав людини, який світ відзначає щорічно 10 грудня, представники Головного управління Національної поліції у Волинській області завітали до студентів спеціальності «Соціальна робота» факультету педагогічної освіти та соціальної роботи. Поліцейські провели із студентами психопрофілактичну, профорієнтаційну та превентивну роботу.

Поліцейські психологи Ірина Цицан та Мар’яна Микитюк провели заняття з елементами тренінгу на тему: «Психологічні умови соціальної адаптації першокурсника до нових умов навчання у воєнний період». Денисюк Мар’яна – курсантка 4-го курсу факультету юридичної психології, яка проходить практику в ГУНП у Волинській області, поділилась із студентами своїм досвідом.

У рамках проведення «Національної програми психічного здоров’я та психосоціальної підтримки», ініційованої першою Леді Оленою Зеленською, психологи надали поради першокурсникам щодо соціальної адаптації, методи боротьби зі стресом та шляхи виходу зі стресових чи кризових ситуацій.

Оксана Грисюк із сектору організації відбору управління кадрового забезпечення ознайомила студентів з умовами прийому на вакантні посади в ГУНП у Волинській області поліції, про можливості підвищення кваліфікації, перепідготовки та щодо умов вступу до ЗВО із специфічними умовами навчання, які готують поліцейських.

Інна Остапович, очільниця ювенальної превенції області, розповіла присутнім щодо специфіки своєї роботи, особливості співпраці ювенальних поліцейських та соціальних працівників із дітьми і сім’ями, які потрапили в складні життєві обставини. Поліцейська наголосила на важливості та необхідності соціальної профілактики в суспільстві.

Завдяки практичному досвіду, яким поліцейські діляться із майбутніми фахівцями, студенти матимуть можливість підвищувати свій професійний рівень та удосконалювати знання і вміння.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *