Поліція попередила заклади Луцька: треба закритися на Новий рік

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Поліція попередила заклади Луцька: треба закритися на Новий рік
image
Віктор Гордійчук / 27.12.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку поліцейські роз’яснили представникам закладів про неприпустимість роботи в комендантську годину.

Йдеться, насамперед, про новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня, повідомляє сектор комунікації ГУНП Волині.

Готельно-ресторанним закладам, торгово-розважальним центрам та іншим поліцейські та працівники муніципальної варти наголосили на тому, що в період зимових свят комендантська година діятиме з 24 до 5 години.

Оскільки ці заклади є громадськими місцями, у цьому проміжку часу вони не мають права працювати, відповідно, проведення корпоративів, вечірок, інших заходів заборонено.

Так само заборонено використання піротехнічних виробів, феєрверків, салютів.

Працівники поліції в період дії воєнного стану мають право перевіряти осіб, заклади, транспортні засоби, аби встановити обставини перебування в громадському місці в комендантську годину. У разі виявлення порушення громадяни будуть притягуватись до адміністративної відповідальності.

Працівники закладів з розумінням ставились до роз’яснень і переконували, що обізнані з відповідальністю в разі порушень та не нехтуватимуть комендантською годиною.

Нагадаємо, очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов відзначив волинських працівників Національної поліції України, які в складі Сил оборони держави захищають свободу та незалежність України.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *