Чому Поліщука критикують за 3-е місце в рейтингу зарплат мерів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Чому Поліщука критикують за 3-е місце в рейтингу зарплат мерів
image
Назар Тарадюк / 19.02.2024 / 0 Коментарів

Міський голова Луцька Ігор Поліщук прокоментував рейтинг зарплат серед мерів обласних центрів за 2022 рік, де він посів третє місце.

Про це Поліщук написав на сторінці в Facebook.

«Портал «Слово і діло» дослідив заробітні плати міських голів обласних центрів в Україні. Згідно дослідження я в лідерах по зарплаті.

Але журналісти забули вказати, що за 2022 рік я переказав на ЗСУ із цієї ж зарплати понад 350 тисяч гривень, з початку повномасштабного вторгнення по грудень 2023 року - 785 тисяч гривень, а з початку повномасштабного вторгнення і до тепер - близько 850 тисяч гривень», - написав він.

Нагадаємо, Ігор Поліщук - третій у рейтингу мерів з найвищими зарплатами.

Проте не всі підписники його сторінки залишилися задоволені таким коментарем і мер отримав ще порцію критики:

"І це нормально, що в одному з найменших і найбідніших обласних центрів - в місті Луцьку меру нараховується зарплата на рівні міст-мільйонників?" - каже Леся Мельникова.

"Я так розумію в Луцьку середня заробітна зарплата більша як в Києві? Раз мер Луцька отримує більше за мера Києва", - зауважив Олександр Ковальчук.

"А чому не взяти мінімалку на період війни,а все інше на армію..на дрони,аби вберегти хлопців,молодих,тих хто має народжувати,піднімати державу.Вже собі набудували,накупляли ,забезпечили всі покоління,от і все вперед на передову захищати свої статки і багатства.В кабінетах можуть посидіти жінки" - коментує Людмила Мельник.

"Який Ви молодець! Давайте створимо окрему групу довідки Поліщука на ЗСУ! Ганебно меру так виправдовуватися!" - написала Ольга Кузьмич.

"Маю дві суперечливі думки - по перше, це нормальна зарплата. Не мала, але й не захмарна, саме нормальна, зважаючи на всі обов'язки. А по друге, відколи донати і пожертви стали якимось виправданням (інша справа, що не бачу, за що виправдовуватись - див. "по перше")? - пише Олена Семенюк.

"Це просто триндець… ладно би ще зарплата варіювалась би від рівня небезпечності міста, де більше обстрілів і тому подібне, а тут…. Шок-контент…" - коментує Діана Штейнберг.

"1000000-350000=650000…це так розумію премія. Не маніпулюйте цифрами, у статті чітко пише про 2022рік. І це гроші не ваші а платників податків", - пише користувач Маленький гвинтик.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *