Помер луцький лікар Олександр Герасимчук

image
Назар Тарадюк / 13.03.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку раптово помер лікар-невропатолог відділення неврології міської клінічної лікарні Олександр Іванович Герасимчук.

Про це інформує Медичне об'єднання Луцької міської територіальної громади.

"Колектив Клінічної лікарні втратив надзвичайно доброго колегу і хорошого лікаря. Позитивний, веселий і справжній спеціаліст своєї справи. Саме так кажуть про Олександра Івановича колеги, які працювали з ним поряд.

Олександр Герасимчук народився 25 червня 1967 року у селищі Жовтневе міста Нововолинськ Волинської області. Свого часу закінчив Чернівецький державний медичний університет. Працював лікарем-наркологом і невропатологом у різних медичних закладах України і закордоном: тривалий час у Лівії. У Луцькій міській клінічній лікарні - у відділенні неврології з 2018 року.

У нашій пам‘яті назавжди залишиться світлий образ хорошого лікаря і життєрадісної доброзичливої людини! Висловлюємо щирі співчуття усім рідним та близьким Олександра Івановича. Хай Господь Бог дасть їм сил і терпіння пережити цю втрату. Вічна та світла пам‘ять і Царство Небесне!" - йдеться у повідомленні.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *