Президент України Володимир Зеленський «відвідав» луцьку кав'ярню «IDEALIST»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Президент України Володимир Зеленський «відвідав» луцьку кав'ярню «IDEALIST»
image
Наш Інсайдер / 28.09.2022 / 0 Коментарів

Гості кав'ярні «IDEALIST» в Луцьку публікують в соцмережах фото незвичайної картини, на якій зобразили Президента України Володимира Зеленського в образі гетьмана Івана Мазепи.

Автор ідеї — волонтер, посадовець Волинської ОДА Назар Романюк. Він розповів Insider Media, що цей концепт виник під час роботи з шведським фондом Ukrainahjälpen Filippus. Мовляв, Іван Мазепа в 18-му столітті у союзі зі шведами воював проти російської імперії і сьогодні шведський народ допомагає українцZV під час агресії російської федерації.

"Під час створення картини підібрали дороговартісні, старі фарби та використали техніку, яку використовували художники тієї епохи. До таких рішень ми вдалися, щоб досягнути максимальної автентичності", - каже волонтер.

Прізвище художника наразі тримають в таємниці, але обіцяють скоро повідомити. До такої інтриги вдалися, бо картини планують продати через волонтерські аукціони, а виручені кошти передати на потреби Збройних Сил України.

Крім того, зауважив Назар Романюк, представники деяких компаній зацікавилися картиною через оригінальність і ведуть переговори щодо викупу права власності на неї, щоб, наприклад, наносити як принт на брендовану продукцію.

"Хто зна, можливо, ми скоро побачимо нашу картину на одязі модних дизайнерів. В такому випадку ми викупимо перші зразки таких виробів і теж продамо через аукціон, щоб допомогти ЗСУ", - розповів Назар Романюк.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *