Прихована мобілізація Лукашенка

image
Наш Інсайдер / 11.04.2024 / 0 Коментарів

Останніми місяцями в Білорусі спостерігається посилення діяльності військових відомств та агітація серед громадян на вступ до контрактної служби.

Це проявляється в різних формах, включно з бесідами з військовослужбовцями та проведенням агітації у військових комісаріатах, - повідомили у Центрі національного спротиву.

Один із прикладів такої діяльності було відзначено в 11-й окремій механізованій бригаді білорусі, на офіційній сторінці якої висвітлено, що офіцери майже щодня проводять презентації з метою вступу на контрактну службу серед молоді Білорусі. Ці дії відбуваються в контексті прихованої мобілізації, ініційованої Олександром Лукашенком.

В умовах зростаючої політичної напруженості і погіршення відносин із західними країнами, Лукашенко прагне забезпечити стійкість і захист свого режиму.

Прихована мобілізація в Білорусі включає в себе широкий спектр заходів: Проведення агітації серед військовослужбовців і громадян з метою збільшення чисельності контрактників в армії. Посилення військової пропаганди. Проведення додаткових навчань, тренувань і підготовки військовослужбовців для підвищення їхньої боєздатності.

 

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *