рф обстріляла газопровід на Запоріжжі: деякі українські міста будуть без газу

  • Головна
  • НОВИНИ
  • рф обстріляла газопровід на Запоріжжі: деякі українські міста будуть без газу
image
Оля Коновалова / 30.06.2022 / 0 Коментарів

Внаслідок обстрілів російської армії пошкоджень зазнав магістральний газопровід у Запорізькій області. Через значні пошкодження без газу залишаться Мелітополь, Енергодар, Василівка, Дніпрорудне та інші українські міста.

За даними Запорізької ОВА, внаслідок значного пошкодження газопроводу діаметром 400 мм у селі Мирне без газопостачання вже сьогодні залишилась Оріхівщина.

До цього пошкодження внаслідок обстрілів російських військ без газу вже залишалось понад 80 тисяч абонентів у 109 населених пунктах області.

Очільник Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що продовжуються репресії проти мирних мешканців та працівників АЕС в Енергодарі. Він зауважив, що станцію необхідно утримувати у належному стані, а цей процес суттєво ускладнюється через порушення зв’язку з територією.

Станом на 28 червня, перелік викрадених осіб становив близько 368 людей, з них 149 осіб досі залишаються в заручниках. Серед них – шестеро посадових осіб, 16-річний син голови Запорізької РВА Олега Буряка та ще двоє неповнолітніх.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *