рф продовжує вбивати, - Погуляйко про наслідки ракетної атаки на Луцьк

  • Головна
  • НОВИНИ
  • рф продовжує вбивати, - Погуляйко про наслідки ракетної атаки на Луцьк
image
Назар Тарадюк / 16.08.2023 / 0 Коментарів

Начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко та керівник рятувальників області Сергій Демидюк поінформували про наслідки ракетної атаки та проведену роботу.

Про це інформує пресслужба Волинської ОВА.

На світанку 15 серпня Волинь зазнала ракетної атаки. Як поінформував очільник області, російська ракета влучила у промисловий об’єкт.

«Підприємство виготовляє комплектуючі для автомобілів та не має жодного стосунку до військової інфраструктури», – підкреслив начальник ОВА.

Внаслідок ракетного удару обвалились залізобетонні конструкції. Також пожежники працювали над ліквідацією пожежі, що зайнялась на 200 метровій площі. Під завалами рятувальники виявили тіла трьох загиблих. Одного чоловіка вдалось дістати живим. Ще двоє поранених середньої важкості.

«Усі постраждалі – працівники підприємства. Наразі вони перебувають у медзакладах», – повідомив т.в.о. начальника ГУ ДСНС області Сергій Демидюк. Загалом для ліквідації наслідків ворожого обстрілу було задіяно 34 рятувальники та 11 одиниць техніки. Роботи тривали понад 8 годин.

Проводиться експертиза та оцінювання збитків. Навколишні будівлі та житловий масив не постраждали. Родини загиблих та поранені волиняни отримають матеріальну допомогу із місцевого бюджету.

«На жаль, людей ми не повернем. Як бачимо, немає безпечної області. росія продовжує вбивати українців, обстрілюючи цивільну інфраструктуру. Приношу співчуття рідним загиблих сьогодні волинян. Закликаю усіх не нехтувати оголошеннями про вітряну тривогу», – наголосив Юрій Погуляйко.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *