Рятувальник із Волині пробіг 21 км у спорядженні на напівмарафоні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Рятувальник із Волині пробіг 21 км у спорядженні на напівмарафоні
image
Назар Тарадюк / 30.10.2023 / 0 Коментарів

У Києві на ВДНГ під гаслом «Не зупиняйся!» 28-29 жовтня відбулися забіги.

Захід провели на підтримку воїнів, що боронять нашу країну, волонтерів та медиків. Серед учасників – рятувальник із Волині, - інформують на сторінці Волинської ОДА.

Зокрема, головний майстер-сержант служби цивільного захисту командир відділення 6 державної пожежно-рятувальної частини м. Ківерці Сергій Борков пробіг 21 кілометр у бойову одязі та з апаратом на стисненому повітрі. Загальна вага спорядження – близько 25 кг.

До слова, це був перший офлайн-марафон з початку повномасштабного вторгнення в Україні. В рамках спортивної події відбулася серія забігів на 42 км, 21 км, 10 км, 5 км, «командну п’ятірку», «перший кілометр», дитячі забіги та спеціальну дистанцію. Кожен самостійно міг обрати, яку дистанцію долати.

Замість реєстраційних внесків, учасники мали змогу задонатити на підтримки ЗСУ. Всю виручену суму перерахують на спільний благодійний проєкт "Нової пошти" та Фонду «Повернись живим» – «Запакуй небо – прокачай ППО». Його мета – зібрати 330 мільйонів гривень на зв’язок та рухомі командні пункти для сил ППО.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *