російські загарбники розбомбили літаками елеватор у Рубіжному

  • Головна
  • НОВИНИ
  • російські загарбники розбомбили літаками елеватор у Рубіжному
image
Оля Коновалова / 03.05.2022 / 0 Коментарів

російські загарбники розбомбили літаками сучасний елеватор у Рубіжному на Луганщині, цей елеваторний комплекс міг зберігати 30 тис. тонн зерна одночасно.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Окупанти розбомбили літаками елеватор у Рубіжному. Супутникові знімки від компанії «Planet Lab» свідчать про те, що на територію ТОВ «Голден АГРО» у Рубіжному були скинуті потужні російські бомби. Відкритий 2020 року елеваторний комплекс повністю знищено», - написав очільник області.

Він нагадав, що на цьому підприємстві було встановлено лабораторію з найсучаснішим обладнанням, включаючи експрес-аналізатор, який забезпечував точні та швидкі аналізи всіх культур, зерносушарка потужністю 1500 тонн на добу, сепаратор, автоваги, автоматичний пробовідбірник.

«рашисти хочуть влаштувати Голодомор. В окупованих містах зафіксовані випадки вивозу Нашого зерна в рф. Раніше вони також знищили всі продуктові склади в Сєвєродонецьку», - заявив Гайдай.

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає ударів з боку російської армії. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, об’єктів інфраструктури, навчальних закладів, пошкоджені всі лікарні.

За словами керівника Луганської ОВА, у регіоні залишалося понад 60 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *