росія щодня обстрілює Миколаївщину – в лікарнях перебувають більше 300 постраждалих

  • Головна
  • НОВИНИ
  • росія щодня обстрілює Миколаївщину – в лікарнях перебувають більше 300 постраждалих
image
Оля Коновалова / 03.08.2022 / 0 Коментарів

Країна-агресор росія щодня обстрілює Миколаївщину. Лише за останню добу внаслідок обстрілів російських загарбників поранено дитину, є значні руйнування житлових будинків, підприємств та інфраструктури.

“Вчора ввечері і сьогодні зранку знову вдарили по Миколаєву — по різних районах міста. Є зруйновані будівлі, зокрема, продовольчого супермаркету. Пошкоджені багатоповерхівки, аптека, портова інфраструктура та ін. Інформація щодо постраждалих уточнюється, але серед поранених за минулу добу на Миколаївщині є одна дитина”, - написала голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

Вона також зазначила, що під обстріли потрапили й населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Прильоти зафіксовані у Шевченківській, Первомайській, Радсадівській, Галицинівській та Березнегуватській громадах. Зафіксовані руйнування житлових будинків і загоряння на полях.

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, у миколаївських лікарнях перебувають 318 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 41 постраждалий отримав допомогу амбулаторно.

Від початку повномасштабного вторгнення на Миколаївщині пошкоджено понад 8,5 тисячі цивільних об’єктів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *