Розмова з директоркою стоматполіклініки: лікаря забрала «швидка»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Розмова з директоркою стоматполіклініки: лікаря забрала «швидка»
image
Назар Тарадюк / 22.03.2024 / 0 Коментарів

Після розмови з директоркою КП «Луцька міська стоматполіклініка» Любов'ю Яковчук голову профкому закладу забрала «швидка».

Про це повідомила депутатка Луцької міської ради Алла Надточій.

"Через управлінські методи ставлениці мера голову профкому стоматполіклініки з робочого місця забрала "швидка"!

Сьогодні в Луцькій міській раді відбулося засідання профільної комісії, де ми б мали заслухати очільницю Луцької стоматполіклініки Любов Яковчук та медичного директора закладу Сергія Мойсіка. Втім їх НЕ ЗАПРОСИЛИ....

Замість того, щоб ми почули обидві позиції й спільно зарадили резонансному конфлікту, розв'язання проблеми вкотре загальмували....

Тож працівники, не маючи іншого виходу, вирішили вкотре зібрати збори трудового колективу й запросити на них депутатів. З власних джерел мені стало відомо, що декілька годин тому про цей намір колективу директорку Луцької стоматполіклініки Любов Яковчук повідомив голова профкому закладу.

Та замість того аби конструктивно обговорити підготовку до зборів, зрозуміти позицію і мотивацію колективу, директорка закладу продовжила діяти у своєму стилі та так, що з робочого кабінету лікаря-хірурга, голову профкому стоматполіклініки Віктора Єнжиєвського з високим тиском забрала карета "швидкої"..." - пише Надточій.

Аби з’ясувати, що ж сталося у стінах медзакладу, чому чоловіка забрали з підозрою на інфаркт, журналісти видання "Конкурент" вирушили до стоматполіклініки на проспекті Волі. Бо ж саме тут перебувала очільниця медзакладу Любов Яковчук разом з Іриною Кудрею, яка досі на незрозумілих підставах надає послуги цьому медзакладу.

Одразу на початку розмови з директоркою Любов’ю Яковчук доєднався і медичний директор Сергій Мойсік, який приїхав з вулиці Степана Бандери, де все сталося. Й почав спершу сам говорити з очільницею:

Сергій Мойсік: Про що ви розмовляли із Віктором Болеславовичем?

Любов Яковчук: Ми про що розмовляли?

Сергій Мойсік: Так.

Любов Яковчук: Сказав, що збори будуть завтра...

Сергій Мойсік: І після того його забрали з підвищеним тиском і підозрою на інфаркт міокарда...

Любов Яковчук: Угу... ну, будемо досліджувати це питання. До речі, він до мене телефонував, навіть є запис розмові з ним. Все добре.

Сергій Мойсік: Він знає, що є запис розмови із ним?

Любов Яковчук: Так, я попереджала.

Яковчук на запитання про те, що ж сталося із паном Віктором, як мантру повторювала: «Звідки я знаю...». Тому журналісти вирішили поговорити про це із медичним директором установи Сергієм Мойсіком, який був на місці події та розпитав увесь персонал.

«На обідній перерві мені надійшов дзвінок від колег, що Віктора Болеславовича госпіталізували із підозрою на інфаркт міокарда. Я зразу туди поїхав, на Степана Бандери, аби вияснити, що сталося. Виявилося, що з ним говорила Любов Анатоліївна (директорка, – ред.). Я не можу уявити, що треба наговорити людині, щоб таке спровокувати», – розповів Мойсік.

Медичний директор додає, що пан Віктор знав про свої проблеми із серцем і проходив стаціонарне лікування, хоч директорка заявила протилежне. Разом з тим, на думку пана Сергія, ця ситуація підтверджує те, що на колектив закладу чинять тиск. Окрім того, він зауважив, що сам потерпає від тиску з боку директорки й за всі 13 років роботи та два роки інтернатури на нього не було жодних нарікань. Але після нещодавнього «бунту» лікарів, йому вже виписали дві догани. Чи може це бути збігом? Не дуже віриться...

Крім того, журналістам телеканалу вдалось поспілкуватися із Віктором Єнжиєвським, якого госпіталізували з підозрою на інфаркт. Лікарі стабілізували його стан і він зміг розповісти протилежну версію подій, ніж ту, про яку говорить директорка Любов Яковчук.

Що ж казала директорка поліклініки й сам Віктор Єнжиєвський – детальніше у сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *