Розвиток бізнесу на Волині: 18 підприємців почнуть практичні заняття

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Розвиток бізнесу на Волині: 18 підприємців почнуть практичні заняття
image
Назар Тарадюк / 09.01.2024 / 0 Коментарів

«Власне» – одна з найбільших національних інтенсивних програм розвитку стартапу і малих підприємств досвідченими менторами.

Основною метою акселератора є допомога бізнесу щодо залучення нових клієнтів та інвесторів, - інформують на сторінці Волинської ОВА.

За результатами двох тестувань, 874 учасники отримали можливість продовжити навчання у другому етапі програми, близько 80 з них на базі центру Дія.Бізнес І Луцьк. З них 18 підприємців з Волині, а близько 60 – з інших областей.

Серед підприємців другого етапу є представники різних сфер бізнесу: від створення здорової їжі до виготовлення військового спорядження.

Впродовж двох місяців підприємці працюватимуть із менторами онлайн або офлайн. Кожен реалізуватиме свою бізнес-концепцію.

«Наприкінці навчання учасники презентуватимуть свої бізнес-концепції, а ментори визначать понад 30 переможців. Кожен з них отримає фінансову підтримку в розмірі 100 000 гривень. 10 учасників з найвищими балами позмагаються за можливість залучити головний приз національного акселератора «Власне» – 800 000 грн», - йдеться в повідомленні.

Довідково: Національний акселератор «Власне» реалізовує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерство цифрової трансформації України та державної установи Офіс з розвитку підприємництва та експорту за підтримки міжнародної технологічної компанії Mastercard та ПриватБанк.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *