«Руки тряслися, хотілося ж дуже попасти», - військовослужбовиця «Миша»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Руки тряслися, хотілося ж дуже попасти», - військовослужбовиця «Миша»
image
Назар Тарадюк / 23.10.2024 / 0 Коментарів

Військовослужбовиця Катерина на псевдо «Миша» – бійчиня батальйону безпілотних систем 100 окрема механізована бригада Сухопутних військ ЗСУ.

Про це інформують на сторінці Волинського обласного ТЦК та СП.

Зауважують, що дівчина заввиграшки дає раду дрону-бомберу «Вампір». Разом з побратимами Катерина вправно виписує окупантам іменні запрошення на концерт кобзона...

«Мені 29 років. До цього я працювала вихователькою в ПТУ. З початку повномасштабного вторгнення мені дуже хотілося потрапити до війська, але тоді не набирали, як мені пояснювали, дівчат. Казали: «Що тобі робити? Іди вари борщ». Але в мене мотивація була: я хочу жити в своїй країні, щоб створити свою сім'ю, щоб я не думала, що мої діти будуть десь у небезпеці. Тому й хочеться знищити всіх окупантів, які лізуть на нашу Україну.

Також в мене служить брат 14 ОМБр, постійно показує відео, як він працює. Мені захотілося це все відчути, адреналін, який він теж прожив. Тому якось і потрапила сюди.

Перший мій виїзд був цікавий, оскільки мені дуже хотілося побувати там. Не було страшно, тому що їхала вже з досвідченими хлопцями, які були там, які знали все, показували, розказували, тому сильно страшно не було. Перший політ - руки тряслися, бо хотілося дуже попасти. Дали координати, дали ціль. Було завдання і хотілося його виконати досконало», - розказала «Миша».

Детальніше - у відео.

До слова,  батальйон безпілотних систем 100 омбр оголошує донабір особового складу в підрозділ. Докладніша інформація за телефоном: 0509934884.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *