Сашко Положинський став контрактником ЗСУ

image
Оля Коновалова / 15.02.2022 / 0 Коментарів

Лучанин, колишній фронтмен гурту «Тартак» Сашко Положинський підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ.

Про це він написав на своїй сторінці у facebook.

«Це мало статися днів на 10 раніше, але несподівана хвороба трохи все відклала. Сьогодні підписав контракт на проходження військової служби в резерві ЗСУ. І, так, вже здоровий», - йдеться в дописі.

Довідково: 

У мирний час громадяни України в добровільному порядку укладають контракти з командирами військових частин про проходження служби у військовому резерві, проходять підготовку на навчальних зборах у складі штатних підрозділів під час активних практичних навчань, тренувань.

В особливий період до військового оперативного резерву в обов’язковому порядку зараховуються військовослужбовці, після їх звільнення з військової служби, які за своїми професійно-психологічними характеристиками та станом здоров’я придатні до служби у військовому резерві (військової служби). Для Збройних Сил України це дозволяє не допустити втрати обліку підготовлених людських ресурсів, які брали безпосередню участь у бойових діях, що в свою чергу, дозволяє зберегти накопичений бойовий потенціал підрозділів приписавши до них за нарядами цих осіб (резервістів).

 

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *