Шахрайка з Луцька здала військовому чужу квартиру

image
Назар Тарадюк / 13.01.2023 / 0 Коментарів

Мешканка Луцька отримала 34 тис. грн штрафу за здачу в оренду чужої квартири. Чи має взагалі якесь відношення до цієї квартири шахрайка, чи адресу вона обрала випадково, не зазначено. На оголошення відреагував військовослужбовець: він заплатив за оренду квартири 6 тис. грн, але приїхавши на місце, побачив, що там живуть інші люди. Пізніше шахрайка повернула йому гроші.

Про це пише ZAXID.NET.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, оголошення про начебто здачу квартири Ілона Б. опублікувала в Facebook у жовтні 2022 року. На нього відреагував військовослужбовець. 29 жовтня він зустрівся з жінкою і перерахував їй на картку 6 тис. грн. Втім, коли чоловік приїхав за вказаною адресою, то побачив, що там проживають інші люди. Відтак щодо інциденту розпочали розслідування.

У суді Ілона Б. визнала свою провину. Розповіла, що вже відшкодувала збитки та щиро розкаялась у вчиненому. Інформацію про відшкодування підтвердив і військовий – він зазначив, що претензій до шахрайки не має.

Суддя Оксана Данелюк визнала жінку винною у порушенні ч. 1 ст. 190 ККУ (шахрайство) і призначила їй 34 тис. грн штрафу. Наразі вирок не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Нагадаємо, волинянин, який продав неіснуючу військову амуніцію на суму понад 105 тисяч гривень, постане перед судом.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *