Паї, гаражі, авто і квартира тещі: що в декларації Григорій Недопада

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Паї, гаражі, авто і квартира тещі: що в декларації Григорій Недопада
image
Віктор Гордійчук / 19.12.2023 / 0 Коментарів

НАЗК відкрило доступ до електронних декларацій посадовців. Наразі керівництво Волинської облради оприлюднило лише декларації за 2020 рік.

Григорій Недопад

У реєстрі наразі оприлюднено електронну декларацію голови Волинської облради Григорія Недопада лише за 2020 рік.

Із нерухомості він задекларував дві земельні ділянки площею 1168 кв.м. та 2354 кв.м. у селі Ольганівка колишнього Рожищенського району, які належать навпіл Недопаду та Миколі Данильчуку. Також їм навпіл належить житловий будинок в Ольганівці загальною площею 84,7 квадрата. У власності Григорія Недопада – два гаражі у Луцьку площею 24,8 та 18,1 квадратного метра.

Також Григорій Недопад вказав, що разом із родиною користується квартирою площею 235 квадратів у Прилуцькому, власницею якої є Євгенія Жуховицька - теща декларанта.

Також Євгенії Жуховицькій належить квартира площею 116 кв.м. у Луцьку, якою користується дружина голови облради Олена Недопад. Ще дві квартири в облцентрі Волині належать дітям Григорія Недопада. Зокрема син Олег Недопад є власником квартири площею 67,7 кв.м., а донька Тетяна Недопад – квартири площею 54,7 кв.м.

Згідно із декларацією, Недопад їздить автомобілем Volkswagen Tiguan, який належить Євгенії Жуховицькій.

Загальний дохід Григорія Недопада протягом 2020-го становив понад мільйон гривень. Із них зарплата в Луцькій міськраді – понад 586 тис грн., зарплата в облраді – майже 44 тис грн., страхові виплати – 2500 грн, проценти – 245 грн, дохід від відчуження рухомого майна – 370,5 тис грн.

На банківських рахунках у голови облради – майже 5,7 тис грн., готівкою – 5 тис дол та 370 тис грн. У його дружини Олени Недопад на рахунках у фінансових установах зберігається 2,7 тис грн., а готівкою – 23 тис доларів, 15 тисяч євро. Також Григорій Недопад задекларував готівку обсягом 1,1 млн грн., права на які належать Олені Недопад та Євгенії Жуховицькій.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *