Що є причиною смороду в Луцьку

image
Назар Тарадюк / 05.06.2023 / 0 Коментарів

Ймовірно, є причиною жахливого запаху у Луцьку є призупинення роботи підприємства «Біо Пек» на території Гнідавського цукрового заводу.

Про це йшлося під час розширеної наради з міським головою, - пише "Конкурент".

У Луцьку зросла кількість скарг на сморід у різних частинах міста. Як повідомив очільник відділу екології Віктор Гелета, найімовірніше причина смороду – діяльність підприємства «Біо Пект».

«Ми з'ясували, що на підприємстві призупиняли роботу. Вони мили свої споруди, це й спричинило неприємний запах. Ми написали листи у відповідні структури, щоб вони зреагували, до 9 числа нам мають прозвітувати», – зазначив пан Гелега.

Міський голова зазначив, що якщо завод не наведе лад, то вони вживатимуть заходів, аби припинити діяльність підприємства взагалі, адже на це у них є всі законні повноваження. Крім того, він попросив організувати зустріч з представниками заводу, щоб розв'язати це питання. 

Нагадаємо, Луцький пивзавод провів до річки Сапалаївка трубу, з якої витікає дивна речовина білого кольору. Місцеві мешканці скаржаться на різкий запах аміаку від дивних відходів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *