Політика і піар все-таки беруть верх в Ігоря Поліщука, - журналіст

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Політика і піар все-таки беруть верх в Ігоря Поліщука, - журналіст
image
Назар Тарадюк / 30.09.2023 / 1 Коментарів

Свою позицію щодо ремонтів проспекту Волі та бульвару Дружби народів в Луцьку, капітальних та поточних ремонтів дворів і доріг міста під час війни висловив журналіст Святослав Лесюк, який нині захищає Україну в лавах ЗСУ.

Про це він розповів у сюжеті ГІT.

Святослав зазначив, що за можливості стежить за тим, що відбувається в Луцьку, на Волині.

"І хочу сказати одне: це ганьба! Міський голова Луцька Ігор Поліщук  не побоявся приїхати на Донеччину, де постійні обстріли, але злякався активіста Сергія Рижкова. Одного активіста. Очевидно, політична боротьба і бажання пропіаритися все-таки бере верх в Ігоря Ігоровича. І я неодноразово просив його з наших етерів не піаритися на війні.

Так само я прошу й зараз. Те, що я йому потиснув руку, сфотографувався з ним - це не для того, аби він використовував це у своїй політичній діяльності.

А щодо ремонтів капітальних, поточних... Дивіться, перше, коли на тебе нападає ворог, ти не білиш хату, а викопуєш окопи, береш зброю і її захищаєш. Ти не думаєш, як хату побілити. А виглядає саме так: що біля "Променя" здирають цілком нормальний асфальт, кладуть новий для чого? Щоб закопати в землю гроші. Ми знаємо, як наші чиновники вдало та вміло закопують гроші, вони вже навчилися проводити різні тендери, процедури, пояснювати, що це, мовляв, не капітальний ремонт, а поточний", - сказав Лесюк.

Деталі - у відео.

Коментарі (1):

  1. Їдучи в авто, слухав розмову зі Святославом Лисюком. Свідомий аналіз. Вразило порівняння: "Хто у війну хату білить". До вас є прохання друзі. Потрібен контакт зі Святославом. Відповідно, у поважному. Чи це можливо? Дякую. Мій контактний телефон 0508760217

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *