Що відомо про стан людей, які постраждали у резонансній аварії на Соборності в Луцьку

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Що відомо про стан людей, які постраждали у резонансній аварії на Соборності в Луцьку
image
Віктор Гордійчук / 26.12.2021 / 0 Коментарів

12 грудня Луцьк сколихнула жахлива новина - 16-річний підліток на пішохідному переході збив людей, а потім, не спиняючись, помчав далі. Уже за кілька метрів він в'їхав у стовп не впоравшись із керуванням. 

Внаслідок аварії постраждали 6 людей. Травми були різної важкості: хтось відмовився від госпіталізації, хтось після медичної допомоги лікується вдома.

Найважчих травм зазнала 39-річна жінка, яка досі перебуває в комі. Упродовж 12 днів жінка не приходила до тями та перенесла уже 4 операції: на голові, нозі та двічі на травмованій руці.

Лікарі кажуть, що поки рано давати якісь прогнози, однак позитивна динаміка все ж спостерігається - пацієнтку перевели на зондове харчування. Днями навіть спробували відключити від апарату ШВЛ. Легені теж працюють.

Чоловік потерпілої Олександр мало коментує ситуацію. Каже, що лише одному Богу відомо, що буде далі. Зазначає, що син Матвій (який також перебував того дня із матір'ю та постраждав в аварії) уже теж почувається добре. Він радо спілкується із журналістами, хоч і з обережністю.

У мене все добре. Нічого не болить. Я тут з татом, дивимось мультики, граємось - сказав малюк.

Подруга жінки Антоніна розповіла в коментарі для Інсайдер Медіа, що люди активно долучились до фінансової допомоги та зібрали необхідну суму уже впродовж перших днів після трагедії. Міська рада також дотрималась обіцянки та допомагає сім'ї фінансово.

Інші потерпілі теж потроху оговтуються від жахливої аварії. Доцент кафедри права ЛНТУ Вікторія Грановська, яка однією з перших розповіла про момент аварії уже вийшла на роботу та намагається забути увесь той жах, який довелося пережити. Її сестра Олена досі на лікарняному, оскільки зазнала важчих травм.

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *